O nás

Jsme rodinné designové kuchyňské studio nexttradestore, které nabízí nejvyšší řadu kuchyní německého výrobce Schüller – exkluzivní a designové kuchyně next 125.

Kuchyňské studio nexttradestore

Zveme Vás k návštěvě našeho kuchyňského studia nexttradestore na Vinohradské 57 na Praze 2, kde uvidíte poslední novinky kuchyní next125, spotřebiče renomovaných výrobců, nebo si můžete vybrat designové doplňky předních světových designérů a architektů. Domluvíte se u nás i anglicky po předchozí domluvě.

DESIGN A KVALITA

Flexibilní a individuální. Autentické materiály, kvalita a dokonalost Made in Germany.

Německé kuchyně next125 jsou právem držitelem prestižních designových ocenění Red Dot Design 2023, iF Design Award 2023, German Brand Award 2023 Gold v kategorii Excellent brands – kuchyně a domácí spotřebiče.

MADE IN GERMANY

Jen dobré věci trvají. Proto výrobce Schüller vědomě sází na vysoký podíl vlastní výroby. Neustálá inovace a vylepšování produktů ve spojení s efektivními dodavateli zaručuje hodnotu produktu. K vysokému standardu kvality výrobků patří také dodržování všech stanovených limitů škodlivin pro všechny materiály a komponenty. Za tímto účelem pracují v oddělení kvality nejlépe vyškolení inženýři a kvalifikovaní pracovníci. Držitel certifikace kvality: GS štítek testované bezpečnosti, Golden M, ISO 9001, ISO 50001

Udržitelnost

Ekonomika nefunguje bez ekologie. V souladu s tímto postojem se next125 zaměřuje na myšlenku přírody a ekologické rovnováhy v rámci celého výrobního a dodavatelského řetězce. Jako výrobce milující přírodu a šetrný k životnímu prostředí se next125 zavázal snižovat emise CO2. Certifikace Schüller logem PEFC – vystavená značka PEFC prokazatelně potvrzuje, že použité dřevo a materiály na bázi dřeva pocházejí z ekologicky, ekonomicky a sociálně udržitelně obhospodařovaných lesů a kontrolovaných zdrojů.

OBCHODNÍ PARTNEŘI

Kontaktní formulář

    Odesláním souhlasíte s našimi obchodními podmínkami.

    2009-2024 © Next 125 Praha. Všechna práva vyhrazena.